Pohjat:

100g voita tai margariinia
2 rkl sokeria
1 keltuainen
2 dl jauhoja

Täyte:

1 dl maitoa
1 keltuainen
1 rkl perunajauhoja
2 rkl sokeria
2 tl vanilijasokeria

100g voita tai margariinia
(Tai 50g voita ja n.100g sulatettua suklaata)
(hilloa)

Kuorrutus:

2 dl tomusokeria
n. 1 valkuainen
karamelliväriä
nonparellejä

Vatkaa voi ja sokeri. Lisää keltuainen ja lopuksi jauhot. Pyöritä taikinasta tanko, joka jaetaan veitsellä 12 osaan. Pyöritä palloiksi ja painele vuokiin. Paista pohjia n. 15 minuuttia 175 asteessa kunnes saavat hiukan väriä.

Valmista täyte kiehauttamalla kaikki täytteen ainekset kattilassa, paitsi voi ja vanilijasokeri. Muista sekoittaa koko ajan! Jäähdytä kiisseli ja lisää jäähtyneeseen vanilijasokeri. Vaahdota voi sähkövatkaimella ja lisää siihen varovasti jäähtynyt vanilijakiisseli.

Täytä jäähtyneet pohjat vanilijatäytteellä. Pohjalle voit halutessasi laittaa pienen lusikallisen hilloa. Laita leivokset jääkaappiin jähmettymään jonka jälkeen voit kuorruttaa leivokset tomusokeri kuorrutteella ja koristella mieleiseksi.

Itse tein minimuffini pellille leivokset ja sekoitin täytteeseen sulatettua tummaa suklaata hieman alle 100g ja voita laitoin vain 50g.