Tämä ohje on suoraan kopioitu Myllyn Paras-sivuilta. Ohjeella syntyy herkullisia aitoja amerikkalaisia pannukakkuja ja lisäilemällä esim. mustikoita tai suklaahippuja taikinaan saat vaihtelua :)
n. 15kpl aidon amerikkalaisen pannukakun kokoisia, tai n. 30-40 pientä pannukakkua.
3 |
munaa |
|
2-3 |
rkl |
fariini- tai tummaa sokeria tai juoksevaa hunajaa |
5 |
dl |
Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja |
3 |
tl |
leivinjauhetta |
1 |
tl |
vanilliinisokeria |
½ |
tl |
suolaa |
2-3 |
dl |
maitoa |
2 |
dl |
piimää tai kermaviiliä |
½ |
dl |
voisulaa tai öljyä |
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään, lisää vaahtoon vuorotellen jauhoseosta ja nesteitä, niin että saat paksun pannaritaikinan.
Paista pienellä munakas- tai blinipannulla paksuja, vajaan yhden senttimetrin paksuisia lettuja. Kuumenna pannu ensin kunnolla ja laske sen jälkeen levyn tehoa asentoon 1-3, sillä taikinassa on sokeria, joka ottaa väriä helpolla. Käytä paistamiseen rasvaa.
Alkuperäinen ohje täällä.
Tavallisia pannukakkuja ja alla taikinaan sekoitettu wiener nougat crushia :o)
Kommentit