Mieheni selaili keittokirjaa ja löysi reseptin liharullien tekoon. No tuumasta toimeen ja hyviähän ne olivat!
Ohje:
Porsaan pihvifilettä
pekonia
sulatejuustoa tai tuorejuustoa (itse käytin valkosipulituorejuustoa)
4dl vettä
2,5dl kermaa
voita paistamiseen
paistonkestävää narua tai coktail tikkuja rullien kiinnittämiseen
hieman suolaa sekä valko- tai mustapippuria
Leikkaa lihasta ohuenohuet pihvit ja nuiji pehmeiksi varoen ettei liha mene rikki. Levitä täytteet pihvin keskelle, mausta ja rullaa pituussuunnassa ja sulje narulla tai tikuilla. Ruskista kääryleitä jokapuolelta ja lisää vesi sekä kerma, anna hautua n. 45min. Halutessaan kastikkeen voi suurustaa maizenalla. Tarjoa perunoiden kera.
Itse tarjosin vuohenjuustoperunoiden paistetun sipulin sekä paprikasiivujen kera.
Kääryleet ennen paistoa
Ja tarjolla, päällä siivu valkohomejuustoa.
Kommentit